maandag 21 februari 2011

Stoffenspektakel Leeuwarden


Gisteren samen met Jenny naar het stoffenspektakel afgereisd. Nou ja dat reizen valt dat wel mee, want het is bijna een thuiswedstrijd, op Heerenveen na dan. Mooi op tijd waren we in Leeuwarden en op het spektakel was het heerlijk rustig. Eerst maar even de vaste kraam van Herbert bezocht en daar de nodige meters ingeslagen. Daarna eerst maar even de buit in de auto gebracht. Vervolgens weer rustig langs de kraampjes en nog meer stof ingeslagen, een bakkie gedaan, broodje gegeten en heerlijk gekletst. Om half 1 weer richting huis vertrokken met onze aardige buit. Voor de liefhebbers heb ik de buit even op de foto gezet en nu nog even zien hoe ik het in mijn stoffenvoorraad ga herbergen. De meeste stoffen zijn tricots en de voorste 3 zijn van geplastificeerd katoen waarvan ik mooie zwemtassen voor de dames wil gaan maken.
Wel een mooie stok achter de deur om weer even flink te poetsen en op te ruimen in mijn "naaihok" zoals we het hier thuis noemen. En daarbij moet ik nog wel vermelden dat mijn tafel waar ik mijn stof even mooi op had neergelegd normaal wel wat meer gevuld is met spullen zeg maar. Esmee kwam even om het hoekje kijken en zei: "Mama wat is je tafel netjes" (en bedankt he!)
Aangezien het deze week voorjaarsvakantie is zullen de eerste meters nog wel niet zo hard gaan!
Al met al een gezellige ochtend in Leeuwarden, dus Jenny voor herhaling vatbaar!

1 opmerking:

  1. Wat een gezellige ochtend zo met z'n tweetjes. Dat is altijd wel gezellig!

    Je hebt mooie stofjes gekocht, maar waar ga je die bij stoppe??, je kast is al lekker vol!! Hahaha, gauw na de vakantie plek maken door van wat metertjes mooie creaties te maken.

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen