zondag 16 mei 2010

Lagerverkauf Farbenmix
Vol verwachting brak gisteren eindelijk de dag van de Lagerverkauf van Farbenmix aan. Eerst al in spanning want ik had afgesproken om samen met Jenny van het Sancho forum te gaan. We hadden mekaar echter nog nooit ontmoet en gesproken, maar dat was meteen helemaal goed en we delen natuurlijk dezelfde hobby. Na een bak koffie zijn we rond half 9 richting onze oosterburen gereden en kwamen daar 2 uur later aan. We kwamen eerst in een grote rij te staan. Het bleek dat zodra er weer mensen uit de verkoophal vertrokken waren er weer nieuwe mensen naar binnen konden. Dus een half uur later mochten ook wij het Farbenmix mekka betreden. Het was enorm druk en we moesten wel even zoeken om alles te vinden en onze tassen te laden. Bij de bandjes werden we nog geholpen door Lilian ook van het forum. Na onze gewilde stofjes, bandjes, patronen ed te hebben ingeslagen konden we wederom in de rij voor de kassa en na anderhalf uur stonden we met onze aankopen, verrassingzak en daarbijbehorende 2 geweldige posters weer buiten. Opvallend was dat ondanks de lange wachtrijen de mensen allemaal super gehumeurd waren en je niemand hoorde klagen. Dat is hier bij ons vaak toch wel anders.
In de auto hebben we onze verrassingszak geinspecteerd, deze was gevuld met 2 mooie nieuwe stofjes, kladblok, sleutelhanger en nog wat glittermotieven. Tevens kregen we hierbij ook nog 2 prachtige posters mee die inmiddels de deuren in mijn naaistek sieren en waar ik enorm blij mee ben.
Na een lekkere vette hap (die er enorm goed in ging) bij de nabij gelegen Mc. Donalds zijn we weer richting het Friese land gereden en waren we rond 5 uur weer thuis.
Ondanks de wachttijden hier en daar hebben was het een superleuke dag. Jenny, doen we volgend jaar weer hoor!!


1 opmerking:

  1. Aaarghhh, ik ben stinkend jaloers ;-)
    Leuk dat jullie zo goed geslaagd zijn!

    groetjes Brenda

    BeantwoordenVerwijderen