maandag 29 november 2010

Bandito

Ook weer een favoriet patroon, de Bandito. Deze keer gemaakt van nicky velours in antraciet met de sterretjestricot in grijs. Ik heb van de grijze sterrentricot ook nog een legging erbij gemaakt. Helaas ben ik nu door deze stof heen.

zondag 28 november 2010

Wikkeljurkjes




Een van mijn favoriete modelletjes, deze wikkeljurkjes. Heb er inmiddels al aardig wat gemaakt en deze zullen ook zeker niet de laatste zijn. Ze staan super met een legging eronder en stoere laarsen of hip op een spijkerbroek. Ik maak ze standaard langer zodat ze eerst als jurk en later als tuniek lekker lang doorgedragen worden. Een van de exemplaren is voor mijn eigen Jasmijn, de andere gaat naar de dochter van een goede vriendin. Ik ga de jurk deze week langsbrengen, hopelijk is Nyka er blij mee!

Antonia goes London

Al tijden wilde ik iets doen met deze borduurserie, maar kon even niet de combinatie bedenken, maar na wat gegoochel met stofjes is dit het resultaat geworden. Het ruitje eronder is een lap stof die ik er als rokje omheen heb gewikkeld. Het staat er mooi bij dus hier ga ik nog een bijpassend rokje van maken.

Kussen

Ik ben helemaal in de ban van mooie kussens, dus er maar weer eentje gemaakt met een lieve Matrousjka erop.